Política de canvis o devolucions

Disponible en: caCatalà esEspañol

Per fer la devolució d’algún dels nostres articles primer has de enviar un mail a cris.taconassos@gmail.com  o pots fer servir el formulari de contacte  i et respodrem el mes aviat possible indicant la manera de tornar el producte.

Un cop li ha arribat la comanda, en cas de no ser el que volia te dret a tornar els productes dintre dels 14 dies següents.

Entre els nostres productes no s’acceptarà la devolució en productes de higiene intima, lenceria i còsmetica eròtica sempre i quan estiguin desprecintats o deteriorats. S’acceptarà la devolució de joguines eròtiques si no estas desprecintades o si es detecta que no funciona abans de fer-ho servir.

Una vegada hagis contactat amb nosaltres es procedirà a la devolució de les sumes aportades pel comprador. La devolució es farà a elecció del client d’una de les següents maneres:
– En el mateix mitjà en què es va realitzar el pagament.
– Mitjançant el canvi per altres articles.
– El reemborsament al client com a conseqüència d’aquesta devolució, que s’efectuarà en el termini màxim de 14 dies des del desistiment.La devolució dels productes donarà lloc a un reemborsament igual al preu de compra del producte/s retornat/s menys les despeses generades per l’enviament del producte des de Cris Taconassos Botiga Online fins al client. El reemborsament no inclou tampoc les possibles despeses de devolució de producte/s retornat/s des del client fins a Cris Taconassos. Sempre que es retorni un producte el client rebrà un correu electrònic informant-li de l’import de la devolució.

Poden exisir també costos administratius o de gestió que seran descomptats de l’import final a reemborsar.

Si el motiu de la devolució o reemplaçament del producte és una aparent fallada tècnica que després resulta no existir i verifiquem que el producte funciona correctament es carregaran, mitjançant el mètode de pagament utilitzat pel client, els costos del producte de reemplaçament així com les despeses de gestió del mateix.